Preview Mode Links will not work in preview mode

Hasznos linkek

Patreon

patreon

Párásító podcast Facebook csoport
Párásító - Google Podcasts
Twitter
http://facebook.com/ecigitesztek
Ecigitesztek - Spotify
Ecigitesztek - tumblr

Az itt közzétett tartalom részben, vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött!

Kapcsolat

Sep 28, 2016

Liquid helyett festéket mértek be, és sokkolják vele a delikvenst. Mindez eltörpül a tény mellett, hogy publikus a premier dátuma, kinn a meghívó, és lehet támogatni az eseményt! Az iPhone7 fúrás már csak hab a tortán.


Sep 22, 2016

Dortmundi élménybeszámolóval kezdünk, majd egy hét távlatából átgondoljuk a per első napját. Logisztikázunk a milliókkal, majd szomorúan konstatáljuk, hogy az Njoy is bedobta a törölközőt.


Sep 16, 2016

Fifika Dortmundban, de így is kitöltjük az időt. A per első napja jól alakult, Demjén is tiszteletét tette a tárgyaláson. Szó esik egy szánalmas hülyeségről, egy újabb érdekes adatról az ártalomcsökkentés kapcsán, és az alperes Chewbacca védelméről.


Sep 8, 2016

Rendhagyó módon Facebook-on is élőben jelentkeztünk az adás felvétele alatt, érdekes volt a rengeteg interakció. Jót röhögünk a csodaszeren, ami nikotinból vitamint készít, és készülünk a jövő heti perre. Adás közben pedig baromira örülünk, választ kaptunk a mozitól, közeleg a hazai ABL...


Sep 1, 2016

Aaronnal beszélgettünk a podcast előtt, roppant hasznos 40 percen vagyunk túl. Ezt emésztjük az adásban, hamarosan valami kiderül ezzel kapcsolatban! Az óvszer egyenes út a szexhez, de hál' isten van hűtőgépünk, amiről kiderül, hogy ártalomcsökkentő eszköz. Mindeközben a juhok vadul ívnak!