Preview Mode Links will not work in preview mode

Hasznos linkek

Patreon

patreon

Párásító podcast Facebook csoport
Párásító - Google Podcasts
Twitter
http://facebook.com/ecigitesztek
Ecigitesztek - Spotify
Ecigitesztek - tumblr

Az itt közzétett tartalom részben, vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött!

Kapcsolat

Aug 24, 2016

Ketten kezdünk, hárman fejezzük be. Az elején Mujo rohan, a végén Charlie. Nyár révén inkább általános filozofálgatás zajlik a siker(telen) leszokásról, egy jópofa kompakt e-cigiről, és a hatalmas viharról egy pohár vízben: (Nem) kötelező lájk.


Aug 18, 2016

Ma négyen tereljük a beszélgetés fonalát. Szó esik a Nemzeti Lekvidtöltő Állomásról, interpretáljuk az e-cigi helyzetét az autóiparra, kivonjuk az ízesítéseket a liquidekből, és tovább ötletelünk az "A Billion Lives" hazai bemutatójával kapcsolatban.


Aug 11, 2016

Mindenkinek köszönettel tartozunk a sok-sok segítségért, támogatásért. Azért egy légy simán berepült a levesbe 8-án, igaz nem nálunk, hanem a tengerentúlon. Egyre izgatottabbak vagyunk Aaron filmje miatt, elkezdtük összeírni a tennivalókat. Annyi biztos, hogy Aaron figyel!


Aug 4, 2016

Történelmi pillanat, egyszerre egy asztal mellett, sört pattintva beszélgetünk. Kis késéssel, mert messziről jött ember is akad a csapatban. Megállapítjuk, hogy 2016 a gőzös dokumentumfilmek éve, átrágjuk magunkat az Amnesty International számára készített dokumentumon, és agyalunk, hogyan...