Preview Mode Links will not work in preview mode

Hasznos linkek

Patreon

patreon

Párásító podcast Facebook csoport
Párásító - Google Podcasts
Twitter
http://facebook.com/ecigitesztek
Ecigitesztek - Spotify
Ecigitesztek - tumblr

Az itt közzétett tartalom részben, vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött!

Kapcsolat

Apr 28, 2016

Május 20. előtti negyedik tematikus adás. Megindulunk ketten, majd csatlakozik Mujo is. Beszélgetünk a legújabb hazai infókról beadvány fronton, és megbeszéljük, hogy az elkövetkező adásokban a témákkal kapcsolatos kérdéseitekre fogjuk a hangsúlyt fektetni. Aki az előző tematikus adásokról...


Apr 21, 2016

Május 20. előtti harmadik tematikus adás. Most Fifikát nélkülözve, de becsülettel lenyomtuk. Célkeresztben a TPD, annak is a legújabb infói, és a fenntartásaink. Kicsit örülünk azért, hogy a magyar internetes portálokon jó szó is elhangzik e-cigi témában.


Apr 14, 2016

Május 20. előtti második tematikus adás. Célkeresztben az e-liquidek. Alapanyagok, készítés, tárolás. És agymenés, melyben valaki összekeveri Lenint József Attilával, majd átváltunk vers mindenkinek üzemmódba, és helyenként dalban, helyenként prózában mondjuk el véleményünket.


Apr 7, 2016

Május 20. előtti első tematikus adás. Célkeresztben a MOD készülékek és kazánok. Melyik az, ami jó beruházás lehet az ínséges időkben? Mi az, amibe érdemes beruházni még a szabályozás életbe lépése előtt? Az adásból minden kiderül!