Preview Mode Links will not work in preview mode

Hasznos linkek

Patreon

patreon

Párásító podcast Facebook csoport
Párásító - Google Podcasts
Twitter
http://facebook.com/ecigitesztek
Ecigitesztek - Spotify
Ecigitesztek - tumblr

Az itt közzétett tartalom részben, vagy egészben történő felhasználása írásbeli engedélyhez kötött!

Kapcsolat

Mar 31, 2016

Mocorogni látszik valami a Semmelweis Egyetem kutatása körül. Beszélünk még az új Innokin chipről, az indiai újságírás csúcsáról, és a függés iskolájáról.


Mar 31, 2016

Rendhagyó adással jelentkezünk, melynek apropója a 2016. március 31-én Tilos Rádióban elhangzott e-cigi téma, Krisztián interpretációjában.


Mar 24, 2016

A 101. adásban beszélgetünk a múlt heti közönségtalálkozós élményeinkről, benyomásainkról, de az élet nem áll meg: még mindig toborzunk, és olyan témákat érintünk, mint ártalomcsökkentés, és életbiztosítás. No meg egy kis aktuális: Belgium...


Mar 20, 2016

A századik adás apropóján kitelepültünk, és egy jó hangulatú találkozóval koronáztuk meg azt! Volt ott minden, mi szem, s szájnak ingere: liquidek, készülékek, és legfőképp hallgatók. Köszönjük az eddigi kitartó figyelmet, mi megyünk tovább a kijelölt úton, és folytatjuk szakadatlan, a ránk...


Mar 10, 2016

900.000 brit nyúlt e-cigihez tavaly, az adó pedig egy valamire jó: hogy emeljék. Ez sem veheti most el a kedvünk, hisz jövő héten közönségtalálkozó, már csak egy betyárhajszál választ el tőle!